tiistai 21. elokuuta 2012

Nyt kyrsii

ja kyrsii muuten todella. 

Tänää on siis ollu tosi turhauttava päivä, ja kaikki sai alkunsa jo aamu yhdeksältä, koska istuttiin tunti kirkossa. No ei se niin hirveetä ollu. Kirkon jälkeen meillä oli köksää, jossa siis arvottiin  pienryhmät. ja tässä tulee vituttavin asia: oon X. Eli äksät on niitä, jotka menee kipeiden oppilaiden tilalle, ja muuten leipoo tyyliin sämpylöitä joka kerta. Me syödää muiden keittiöiden ruokaa, eikä juuri kokata ite mitään. Fakinmollajavilkontyhmättavatarpoaryhmätsaatana. 

Kolmas asia: saatiin köksästä läksy. Meidän pitää kuukauden aikana suorittaa tiettyjä tehtäviä. mm. jotain siivoomista, pitää kokata jauhelihakastiketta & pastaa, kalakeittoa, tehä kiisseliä yms. Ei se muuten ois ärsyttävää, mutta ku mä en vaan osaa kokata kotona. Taisiis, esim jos rupeen leipomaan, teen sen aina ku porukat on muualla, en koskaa niiden silmien alla. Koska ne tulee aina arvostelemaan mun kokkaustyyliä, ja neuvomaan miten teen asiat paremmin. Se on ärsyttävää, en haluu tehä mitään jos ne on kotona. 

Kyl mä jotenki pärjään. ehkä. Lisää harmia päivään tuo se, että JOTKUT (terveisiä teille, tiedätte varmaan itse keitä olette♥) söi mun purkat koulussa. En pärjää ilman niiiiiitä Yhyhyhy )--:

Onko teitä kenties tänään turhauttanut erityisesti jokin? Vai onko teillä vaan aivan mahtavat fiilikset?

btw. Vanhan ukon kyrpä okmo. :DD

Johkun kuraset kengät.



lol ylimuoksin♥♥

6 kommenttia:

  1. Loin vanhan ukon kyrvän :D:DD:D

    http://make-theworld-goround.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ylpeileppä sitte vielä päälle, tapat mut nauruu :DD

      Poista
  2. hmhmhhmm... millä kameralla sääää kuvaat ? :---) ihania kuvia !


    > http://sininenvesipisara.blogspot.fi/

    VastaaPoista