perjantai 31. elokuuta 2012

Tyhmä ku saapas, ja juoksee ku hullu.

Iltaa. Tänää on ollu semmonen hölläily perjantai, et nukuin koko päivän. :-D Nomut ehdin mä käydä rauhan tyyssijassa, metsässä. Kuvailin vähän, ja ajattelin. Niinku aina.. Mitäköhän se mies koiransa kanssa kuvitteli, ku joku mustaan pukeutunu hullu istuu jollai kivellä, ja tuijottaa tyhjästi. Tajusin et tuijotan sitä, ja näytän iha joltai psykopaatilta, mut en silti silmääni räpsäyttäny. :-o




Kuitenkin. Niinku yleensä, mietin asioita. Metsässä musta herää joku hirveen syvällinen ihminen. Rupeen miettimään milloin mitäki. Nyt mä mietin mun kaveripiiriä. Esimerkiksi Piiaa. Piiassa on 2 puolta. Toinen puoli on paskamainen. Piia voi saada ihmiselle niin pahan mielen, et sitä ei voi kuvailla. Mut sit taas Piian toinen osa on ihana. Piia voi olla ihana ihminen, jos se haluaa. Viimesen viikon se on ollu tämmönen ihana tyyppi, ja selvästi viikko on ollu elämäni yksi parhaimmista. Kiitos sulle Piia, et jaksat mua, oikeesti!♥




Ruska. Ah, syksy on ehkä ihanin aika vuodesta. On synttärit, ei oo liian kylmä eikä kuuma. Sienet kasvaa, ja luonnon värit muuttuu. Ootan innolla, että kaikkialla on ruskean, punaisen ja keltaisen sävyjä. Pääsen kuvailemaan ekan syksyni järkkärillä. Pää halkeaa ku ajattelen asiaa. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! :p




Miltä tuntuis voida lukea ihmisten ajatuksia? Tää on yks asia, joka ois semmonen "ah♥" Vois tietää, mitä ihminen ajattelee musta. Vois tietää mikä ihmisen mieltä painaa, tai miks se on ilonen. Ihan varmasti jokasella meistä, on joku, jonka mieleen se haluis tunkeutuu. Käydä läpi ihmisen salaisimmat asiat, tai muuten vaan saada selville mitä se miettii.




Tällänen oli tän päivän postaus. Voisin tehdä höpöttelupostauksesta viikottaisen perinteen. Joku päivä olis semmonen, et voisin tyhjentää mun mielen tänne, mikä oli alunperin koko blogin idea. ;)
Mitä mieltä olisitte tämmöisestä? Ja muutenkin, oliko postaus sinusta hyvä? Kommentoikaa jotakin, että näkisin elonmerkkejä. Bloggaajat varmaa tietävätkin, kuinka kommentit piristää.





17 kommenttia:

  1. Voi ihana postaus <3 Tää oli kiva kun kerroit sun ajatuksia/mietteitä tai silleen ja noi kvuat on ihania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) Tää on tosi vapauttavaa purkaa päätään tänne

      Poista
  2. ja totta tekstiä oli kiva lukea, kun se teksti suju hyvin yms. Ja viel kerran noii kuva ton ihania <3 Millä kuvaat? Muokkaatko kuvia? Millä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et joku tykkää tästä :) Kuvaan Canon EOS 1100D'llä & muokkaan kuvia picmonkeyllä. Siis ihan vaan sillä auto adjust toiminnolla. Muokkaa värit kirkkaammiksi.

      Poista
    2. Mist voi ladata picmonkeyn turvallisesti ja ilmasesti?

      Poista
  3. okei :) Ite meinasin ostaa ton järkkärin, mutta päädyin Nikon D3100 :)

    VastaaPoista
  4. Ootko kuvannu nää 70-300 ? :D

    VastaaPoista
  5. ihihihi. kiva postaus (:

    >> http://papulove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toi eka kuva näyttää herkulliselta..mums :P ♥ Tää kommentti fontti on tosi kiva kans C;

      >> http://papulove.blogspot.fi/

      Poista