lauantai 29. syyskuuta 2012

Seison siinä nuorena kuin nurmet on.



Moi, rakastuin muuten tohon biisiin♥ 
Juuh, on taas pakko tulla tänne selittämään kaikkea, en tiiä miks. Mä tykkään hirveästi perjantaijuopotteluista. Äiti sekos ku laitoin fb:seen uuden proffakuvan. Sitte ne laulo tuol ihan epävireisesti, ja tanssi gangnam stylee. Mä menin toki tanssiin mukaan, ettei sillä. Käytii kans johkun kaa pihalla. Kuvailtiin vähän toisiamme, ja maisemia ja kaikkee jännää. Sit datasin ehkä johonki 2 asti. 

Sitten vähän tästä päivästä. Öö eli lagaan kotona 5 asti. Luultavasti koneella. Sitten isukki tulee hakemaan, ja mennää iskälle. Pääsen taas leikkimään Onnin kanssa♥ Ihanaa, mulla on kamala ikävä. Ette voi oikeesti käsittää tätä, ku suunnilleen koko elämä asuu 7 kilsan päässä. Kuitenkin, iskälle siis. 





Ainii. Muistu just mielee, et lupasin mun kaverille mainostaa sen epäsuosittua blogia. Joten teen sen tässä.


Nonii, eli blogia kirjottaa 14-vuotias Julle, Juulia. Toi on pääasiassa lifestyle blogi, johon sisältyy paljon heppa-asiaa. Vaikka Jullen blogin ulkoasu onkin ehkä vähän alkeellinen, niin sisältö on sitäkin parempaa. Juulia kirjottaa tosi selkeesti, ihanan asiallisii & pitkii tekstejä. Sillä on suurin osa kuvista hyvälaatuisia, ja niitä on mukava katsella. Näin kaverin silmistä katsottun blogi on lukemisen arvoinen. Käykää jooko kurkkaamassa?♥

Uh, tulipas tästä postauksesta pitkä, vaikka ei ees ollu mtn asiaa XD moimoi



.




1 kommentti: