perjantai 28. joulukuuta 2012

Hobitti: Odottamaton matka -elokuvan arvostelu.


Käytiin äidin ja Jussin kanssa katsomassa tuo odotettu hobitti, ja se oli taas jotain niin upeeta. Huomaa että Peter Jackson oli taas ollut ohjissa, koska koko toteutus oli melkein yhtä hyvä kuin Taru sormusten herrasta -trilogiassakin. Yliupeat maisemat, suloisen hassut kääpiöt, Bilbo Baggins, ja mahtava Gandalf Grey oli aivan loistavia. Ei tietenkään unohdeta karsean näkösiä örkkejä, vuorenpeikkoja  ja verisiä taisteluita. Leffassa oli myös paljon hauskojakin kohtauksia, joille itse ainakin nauroin paljon.
HFR 3D:nä leffa oli tosi ...jännä (?) Moneen kertaan sulin silmät kun jokin ....tai joku lensi päin. 2 tunnin ja 50 minuutin leffan aikana ehtii takamus puutua ihan mukavasti, ja kasa poppareita ja puol litraa limsaa rupes kostautumaan loppupuolella. Vaikka leffa ei ees tuntunu niin pitkältä, nii silti ehdin vaihtaa asentoa useampaan otteeseen, ja vieressä istuva mies saattoi tympääntyä jatkuvasta heilumisestani. :D Mulle jäi omalla tavallaan leffasta tyhjä fiilis. Siis en osaa selittää sitä, koko elokuva oli täynnä toimintaa, eikä yhdessäkään kohdassa väsyttäny, mutta silti tuntuu ettei siinä tapahtunut oikein mitään. Mutta mä tosiaan suosittelen tän leffan kattomista, varsinkin jos on tykästyny Taru sormusten herrasta -leffoihin. aijon mennä kattomaan loputkin osat ku ne ilmestyy.

Ootko jo nähnyt leffan? Oliko kenties jotain erityistä suosikkikohtausta? Vai oletko vasta menossa katsomaan, vai uupuuko kiinnostus? 

Tällee lopuks, btw, pidän huomeen 20 tunnin Potterputken, toivottakaa onnea :--D


10 kommenttia:

  1. Meinasitko sä todellakin jaksaa katsoa elokuvia 20 tuntia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin :DDD Tai ei ne nyt ihan 20 tuntia oo, ku ei oo viimesintä osaa, mut noin suunnilleen.

      Poista
  2. Mä en ole nähnyt tuota vielä, enkä ole varma aionko mennä katsomaan vai en :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa jos vähänki takamuksen puudutus kiinnostaa. :D

      Poista
  3. En oo luultavasti menos kattoo, ei oo rahaa.Menisin kyllä jos voisin. Mut ootko ennen kattonu noi HP't? Itellä on kaikki ja vois itekki pitää ton HP illan joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, harmi. Oon kattonu noi HP:t ainaki kerran,mut en koskaa ennen putkeen, ja esim viisasten kiven vain tosiaan kerran nähnyt.

      Poista
  4. sulla on kiva banneri <:! oot nätti!

    VastaaPoista
  5. Mäki tahtoisin nähä Hobitin c:

    VastaaPoista