lauantai 23. helmikuuta 2013

Rölli ja kultainen avain -Elokuvan arvostelu

Heipsun, tarkotus oli postata vasta keskiviikkona sen laivamatkan jälkeen, mutta multa pyydettiin leffa-arvostelua kyseisestä elokuvasta, jonka just kävin katsomassa. (Olipas pitkä lause...) Eli asiaan:

Alkujaan leffa oli tylsä, aattelin et tuun ainakin saamaan hyvät unet. Alku oli myös hieman sekava. Okei joo Rölli oli ihan perus oma itsensä, mikä oli ihana huomata. Loppujaan leffa parani ja munkin suulla oli joissain kohdissa pienoinen hymy. Röllikylä ja muu ympäristö oli luotu tosi hienosti, eikä hahmoissakaan juuri ollut valittamista, mutta toisaalta jotkut asiat ärsytti, koska semmoseen juttuun kun rölli, ei mun mielestä sovi täydellinen tietokoneella tehty grafiikka, siin pitäs olla jotain pientä virheellisyyttä, että sitä vois luulla aidoksi, eikä tietsikkamössöksi. Musiikki sopi leffaan hyvin, ja ne laulut oli tosi viihdyttäviä, ja näyttelijät hoiti omat roolinsa oikein hienosti, ja oli kiva bongata tuttuja näyttelijöitä. Ihan hyvä leffa oli, että ehkä mä oon liian tylsä ihminen saamaan nauruja tosta, suosittelen kyllä kaikille. :) Ihan tosissaan jos pitäs valita, nii suosikkina pysyy silti Rölli ja metsänhenki.

Ootkos ite jo päässyt katsomaan kyseisen leffan vai kiinnostaako ollenkaan? Oliko erityistä suosikkikohtausta tai hahmoa?



6 kommenttia:

  1. Oi oikein huippuisa arvostelu! Itte en uskalla mennä katsomaan kyseistä leffaa, kun viime rölli leffa oli niin pelottava :o itkin siellä pelosta ja kaikkee. mutta hyvä postaus!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D

      :o ne on kyl aika pelottavii, kieltämättä

      Poista
  2. Ite kävin kattomassa kyseisen leffan ja oli omasta mielestä kyllä ihan huippu ! Niinkun sanoitkin, jotkut kohat oli liian tietokonetehtyjä. Mutta joo ite tykkäsin tosi paljon ! :)

    VastaaPoista
  3. vähänkö ihana banneri! c:


    villasukkamagiaa.blogspot.com

    VastaaPoista