torstai 25. huhtikuuta 2013

Hophophop

Hupsis, feidasin eilen kaverit et voin a) tehä koulujuttuja b) mennä siskon kaa kuvaamaan c) Tehä postauksen. Mutta mitä mä _tein_ ? Leivoin, otin päikkärit ja hengailin koneella. Noni tästä nyt sitte kärsitään, seuraava 4 päivää tulee olemaan aika tiivistä treenausta, että sekin varmaan näkyy täällä blogissa, ehkä koulussa yms. Läksyt on vieläki tekemättä, kohta pitäs lähtee kouluu ja mä vaa kirjottelen postausta. :--D Elijoo. Mun 4 seuraavan päivän suunnitelma: Tänään: kouluun, & harkat. Huomenna: kouluun ja harkat ja sielt iskälle. Lauantaina: 9 aamulla yhtee kiipeilypaikkaan & 3 jälkeen takas iskälle. Sunnuntaina: harkat. 

Äiti on menossa Prahaan ja varmaan tällä hetkellä hengailee lentokentän starbuckskahvilassa. Kökkö mä vaa hengaan täällä ukin ja systerin kaa. Nojaa en ehi kirjottaa enempää tai panostaa paremmin, hiuka kiire. Anteeeks :---( saatte jopa vanhoja kuvia.






2 kommenttia:

  1. hei miten oot tehny ton bannerin? :---O kiva blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tein paintilla tommosen kolmion, sit ipiccyllä liitin sen päälle tommosii kuvia, ja yhdistin ne kolmiot paintilla :--D

      Poista