perjantai 21. syyskuuta 2012

Perjantai hölläilyä.

Iltaa. :) Jooh eli tänää oli taas normaali, tylsä koulupäivä, joka kesti kahdeksasta kolmeen. Koulusta kotiin tullessani täällä olikin jo hurja remontti vaiheessa. Taisiis, me saatiin viimein kauan odotettu keittiöremppa. Siinä sitten kävin metikössä kuvailemassa, sieniäkin löysin. Ja awws, vähä oli söpöö. Mua vastaan tuli semmoen perhe, jossa oli pikkupoika, se poika juos mäkiä alas kädet levällää, ja piti semmost "Wiuuu" ääntä  :3♥ Mä tein sillee aina pienenä.

Sieltä pusikosta sitten juoksin kiireellä kotiin, ku me lähettiin torokseen syömään. Siel otin mexicana calzonetin. Samasta talosta löytyi vielä filmtownikin, ja sieltä käyttiin vuokraamassa saiturin joulu niminen leffa. Muistan ku katoin sen leffateatterissa, hui se oli pelottava. Juuh mitäs sitten. Ainii mentiin vielä s-markettiin ja ostettii mulle keksejä, naminami I want cookie eiku ;p 

Mitäsmitäs, miten teijän hölläilyt? ;)


Siin miki. Ette arvaa kui kauan nauroin tälle kuvalle XDXD




Tästä rempasta vähän. Eli toi takaseinä tullaan vielä  maalaamaan. Ja öö Noi laatikoiden pinnat muuttu puhtaanvalkosiksi, ja se pinta on kiiltävä. Kaikki työtasot muuttu tummanruskeaksi puupinnaksi, ja altaita tuli 1 pieni, ja 1 iso. Sikä hana vaihtu :)


3 kommenttia: