keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropisee

Mäki tykkään tosta säästä. Oikeesti, miks täällä ei voi sataa lunta, tai edes räntää. Aina vaan vettä, vettä, ja vettä. Tällee ihan vinkkinä luontoäiti, hate juuuuu.. 

Juuh mut tänää saatiin koulukuvat oli fiilis että head shot, game over. Okok luokkakuva oli ihan jeees, mut se yksittäiskuva oli kuolema ja game over again. Helpottava ajatus et huomeen ylihuomeen alkaa loma. Tosin huomeen sillee, et perjantai on taksvärkki, mikä tietää nukkumista all day long. Mitäsmitäs, koulun jälkee koneeni pimahti ja joku laajennus meni kahvitauolle jtn netti ei toiminu. Päätin käyttää aikani hyödyllisesti, ja kastelin kamerani pihalla samalla ku kuvasin. Mamma toi mulle mäkist ruokaa (Ku en viittiny mennä sinne syömää siskon kaa<3 ) joten namnam. Ja sillee. 

Aattelin tehä ens viikolla jonku jättisuperübermuokkauksen tänne blogii, et tää saattaa olla suljettuna parikin päivää. Luvassa uutta bannerii, taustaa, maybe uudet leveydet ja sensemmosta. 

JAJAJAJAJA Sit mulla on semmosii uutisii et juoksen koht seinäst läpi. Ens viikon sunnuntain (jos saan äipält luvan) lähetää kiipeilyporukalla salmisaaren kiipeilyareenalle! Pohjoismaiden suurin kiipeilykeskus ja ah. Lisää tietoa siitä salmisaaresta TÄÄLLÄ.

Aamen




Naurakaa 











6 kommenttia:

  1. oooh, tuli nälkä ku näin ton vikan kuvan. :D
    Mutta joo..
    ihana banneri, ihana tausta ja kirjotat kivasti.
    Oot myös kivan näkönen(:
    + sori, en osaa arvostella blogeja :p

    x http://raidaton-seepra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosta yhestä kuvasta näkee selvästi sun sukunimen :DDD:DD:DDd

    VastaaPoista