torstai 7. helmikuuta 2013

Pihvimies

Hyi katottii tossa Master Chef ohjelmaa, ja mulle tuli semmonen ällötys kammotus kohtaus, meinasin rupee itkee siinä vaiheessa kun yllätyslaatikosta löyty kokonainen kani. Mä en voi ymmärtää miten kukaa voi hyvällä omallatunnolla nylkeä jotain niin söpöä, ajatella että se on joskus pomppinu ilosena jossain niityllä, ja nyt se on kuollu sitä varten, et sä voisit vaan nylkeä sen. Tai sitte ku joskus perheisiinkin hommattiin vaikkapa possu, vain sitä varten et sä voit sit jouluna syödä sen. Miten kukaa voi nylkeä omaa lemmikkiään? Sveitsissä ne syö kissat ja koirat sen jälkee ku ne on kuollu, sama asia ku söisit oman isäs sen sijaan et hautaisit sen. Kammottavaa. Tässä teille miettimistä, meen valmistautumaa matikan testiin.





10 kommenttia:

  1. kivoja kuvia mut hyi kamala, onneks mä en kattonut master chefiä .__.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä mäkään kauheesti tuota silmäillyt ton jälkeen. >.<

      Poista
  2. järkyttävä postaus, mutta tykkään tosi paljon sun blogistas ja hyvä että ees jotku puhuu suusa puhtaaks blogeissaan :)

    http://havegotourstories.blogspot.fi/


    VastaaPoista
  3. Hyi.. D: En koskaan satuttais Nipsua! (miun kani)


    http://smile-jenna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. ompa naurettava mielipide. Miksi lihaa ylipäätään saa syödä ja kaneja tms. ei saa? Onko jonkun eläimen elämä arvokkaampi sen söpöyden takia, pistää oikein vihaksi. Sama kun sanoisit että ton ihmisen voi ihan hyvin tappaa koska se on niin ruma. Kyllä jokaisen ihmisen ja eläimen elämä on aivan yhtä arvokas riippumatta siitä kuinka söpö se on tai onko sulla joku henkilökohtanen sidos siihen.

    t. kasvissyöjä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sanonu ettei kaneja sais syödä. :) Mut tää kommentti oli mulle vähän sekava, ja osittain ristiriitanen, jtn en rupee sitte sen enempää selitteleenkään.

      Poista